Tønsberg Kommune
Tema og tjenesterPolitikk og demokratiOm Tønsberg

Arrangørforeninger

 Levende klassisk

Levende klassisk er en privat, uavhengig organisasjon som ble etablert i 2004. Organisasjonen er drevet av en gruppe ildsjeler som på frivillig basis sørger for et helårlig tilbud av konserter med klassisk musikk på høyt profesjonelt nivå i Tønsberg. Siden starten har Levende klassisk arrangert mer enn 150 konserter med 800 musikere for 13 000 tilhørere.


Thesbiteateret

Thesbiteateret er en lokal og fri teatergruppe, som har tilhold i Tønsberg. De har i mange år gitt oss store teateropplevelser, nå sist med Shakespeare-oppsettinger i Thaulowhullet.


Tønsberg Amatørteater

Tønsberg Amatørteater ble stiftet den 21. januar 1946. Medlemstallet er nå ca. 160 aktive medlemmer i alle aldre og en rekke passive. Medlemmene kommer fra en rekke forskjellige yrker. Dette medfører at TA har meget store ressurser til anvendelse i alle de disipliner og funksjoner som teaterarbeid består av. Rekruttering av medlemsmassen har blant annet et særtrekk. Barn og barnebarn av eldre medlemmer har i stor utstrekning gått i ”samme fotspor”. Selvsagt har rekruttering også foregått gjennom bevisst satsing på barn og ungdom som har deltatt i våre teateroppførelser, spesielt barnestykkene.

 
 Tønsberg Rootsklubb

Tønsberg Rootsklubb er Tønsbergs lokale bluesklubb. Det serveres blues og annen musikk i en vid sjanger på våre kvelder. Vi er vide i vårt valg av musikk og vil også bidra til at lokale artister kan få anledning til å bli hørt. Vårt PA anlegg kan disponeres av artister som ønsker å vise seg frem. Dette avtales med huset selv.

 
Tønsberg Jazzklubb

Tønsberg Jazzklubb har nå vokst seg til å bli den største jazzklubben i Norge, med over 800 betalende medlemmer. Klubben har blitt en viktig og trivelig møteplass for alle som liker "gladjazz". Hver lørdag formiddag - fra kl 13.00 - er det jazzkafe i Oseberg Kulturhus. Her er det fullt hus og mye god jazzmusikk.

 

 
Urijazz

Urijazz er jazzklubben for Tønsbergregionen. Stiftet 3.oktober 1979 med det formål å gi publikum anledning til å oppleve levende musikk på et høyt kunstnerisk nivå, først og fremst jazzmusikk. Klubben skal legge forholdene til rette for lokale, profesjonelle musikere og fritidsmusikere/amatørmusikere som ønsker å spille og lære mer om jazz og beslektede musikkformer. Videre ønsker klubben å spre kunnskap om og øke forståelsen for jazzmusikk. Urijazz har mange av sine konserter på Cafe M.Tilbake
Skriv ut

[ Sist oppdatert 02/03/2017 ]
Relatert informasjon
Tønsberg kommune | Besøksadresse: Halfdan Wilhelmsens allé 1c | Postadresse: Postboks 2410, 3104 Tønsberg | Telefon 33 34 80 00 | Webredaktør Jan Petter Bergan