Tønsberg Kommune
Tema og tjenesterPolitikk og demokratiOm Tønsberg

Biblioteket

Tønsberg og Nøtterøy bibliotek er et interkommunalt folkebibliotek. Bibliotektjenestene er gratis og tilbys alle som bor i landet. Tønsberg og Nøtterøy bibliotek har store samlinger av bøker, lydbøker, musikk og video, utvalgte databaser, samt god tilgang på internettmaskiner for publikum.

På bibliotekets nettside finnes ulike elektroniske bibliotektjenester som søk i katalogen, administrering av egne lån, bestilling osv (MappaMi). Bibliotekets nettsider støtter WAI-kravene (krav og standarder til universell utforming).
Biblioteket ligger i Tønsberg sentrum i et imponerende og flott bygg fra 1992.

Alle som skal låne på biblioteket må være registrert som lånere. For å bli registrert, kreves legitimasjon med bilde første gang.


Tønsberg og Nøtterøy bibliotek arbeider for å være et senter for informasjon og kunnskap, en møteplass for alle og et sted for opplevelse og rekreasjon. Vi er en serviceinstitusjon og har brukernes behov for litteratur og informasjon i sentrum. I tillegg legger vi tilrette for utstillinger av ulike slag samt små og store kulturarrangementer. Vår visjon er å tilby brukerne bibliotektjenester døgnet rundt - i det fysiske biblioteket og i det virtuelle biblioteket. Vår ambisjon er å være i forkant av bibliotekutviklingen.

Tjenestene er gratis for alle. Gebyr kreves ved for sen innlevering av lån, samt ved tap av lånt materiale, jfr. vedtatte låneregler.

Åpningstid:

Egne sommeråpningstider, se www.tnb.no

Mandag til torsdag kl. 08:00 til 19:00

Fredag kl 08.00 til 16.00

Lørdag kl. 09:00 til 15:00

Biblioteket er selvbetjent fra kl. 08.00-10.00 mandag til fredag.

Kontakt oss:
Telefon: 33 35 49 00
Fax: 33 35 49 69
epost: tbg@tnb.no
Nettside: www.tnb.noTilbake
Skriv ut

[ Sist oppdatert 02/03/2017 ]
Relaterte lenker
Tønsberg kommune | Besøksadresse: Halfdan Wilhelmsens allé 1c | Postadresse: Postboks 2410, 3104 Tønsberg | Telefon 33 34 80 00 | Webredaktør Jan Petter Bergan