Tønsberg Kommune
Tema og tjenesterPolitikk og demokratiOm Tønsberg

Booking av treningstid og arrangementer i kommunale anlegg sesongen 2017-2018

Frist for å søke fast leie i skoleåret 2017-18 er 1. mai.

Dette gjelder Tønsberg kommune sine idrettsanlegg, samfunnshus, møterom, gymsaler, Tønsberg svømmehall, Tønsberg ishockeyhall og skolebasseng som bookes gjennom Virksomhet kultur idrett og folkehelse. (gjelder ikke Støperiet)

Klikk her for å komme til vår bookingside

Søknadsfrist for treningstid og arrangementer for skoleåret 2017/2018 er 1. mai 2017. Alle foreninger som har behov for treningstid i innendørsanlegg i 2017/2018, må søke om treningstid innen fastsatt frist.

Foreninger som ønsker å få beholde sin ukentlige innendørs treningstid fra 2016/2017 også for sesongen 2017/2018 (den som faktisk er brukt), må gi tilbakemelding om at treningstiden ønskes videreført. Det er viktig å spesifisere her hvilken klubb/lag dere representerer og hvilken treningstid dere har per tidspunkt.

Hvis noen mener at de burde få mer/endret tid enn tilfellet er for inneværende sesong, må det også søkes om med begrunnelse innen 1. mai som eget vedlegg til skjema.

I utgangspunktet legges aktivitetstall fra Idrettsregistreringen til grunn. I sesongen 2017/2018 vil i hovedsak gjeldende treningstid bli oppført da vi har tatt en større gjennomgang forrige sesong.

Søknadsskjema:

Foreninger som ikke søker om treningstid, vil heller ikke bli tildelt tid for kommende skoleår.

For å se hva din forening har blitt tildelt inneværende sesong, er enkleste måte følgende:

2.        Søk opp din forening
3.        Gå inn på din forening
4.        I nederste del av informasjonssiden om din forening, klikk på se aktuelle bookinger
5.        Eventuelt juster dato for å se ønsket tidsrom

Arrangementer må også søkes om på vanlig måte innen 1. mai.

Bruk av anlegg må alltid bookes. Ingen er booket inn i anlegg i skolens ferie- og fridager. Det må gjøres separat.

Det er også mulig å booke tid fortløpende gjennom sesongen, forutsatt at det er ledig tid. Dette gjøres ved å sende forespørsel via vårt bookingsystem: http://arena.tonsberg.kommune.no/bokning/default.aspx

Sommer 2017:

Alle innendørsanlegg er I UTGANGSPUNKTET STENGT fra og med onsdag 21. juni og til og med tirsdag 15. august. OM IKKE ANNET AVTALES. DETTE GJELDER OGSÅ I ANDRE SKOLEFERIER SOM PÅSKE MV.

Brannrutiner i alle idrettshaller - ansvarlig trener/lagleder må ha gjennomført brannopplæring i den aktuelle idrettshallen for å kunne gjennomføre trening/arrangement.

Alle henvendelser om trening og arrangement skal sendes til: anleggsbooking.kulturogidrett@tonsberg.kommune.no

For spørsmål, kontakt oss:

Lokalleie - Generelt:
Anne Palm - apa@tonsberg.kommune.no,  tlf 33 34 81 27
Anders Nygaard - anyg@tonsberg.kommune.no, tlf 33 34 83 06

Lokalleie - Støperiet:
Axel Vegelbo - axv@tonsberg.kommune.no,  tlf 95 76 28 23

Spillemidler, Anleggsplan for idrett og friluftsliv:
Magnus C. Martin - mcma@tonsberg.kommune.no,  tlf 33 34 83 12
Anders Nygaard -anyg@tonsberg.kommune.no tlf 33 34 83 06

Velforeninger, barn og unge, sang- og musikkorganisasjoner:
Ingvild Hersvik - Ingvild.Hersvik@tonsberg.kommune.no, tlf 33 34 81 26