Tønsberg Kommune
Tema og tjenesterPolitikk og demokratiOm Tønsberg

Kontakt servicesenteret

Tønsberg kommune har som mål å være en tilgjengelig og tidseffektiv kommune. Vi setter pris på god kontakt og vi gjør oss tilgjengelige for våre innbyggere. Derfor er det flere måter du kan kontakte oss på. Personlige henvendelser skjer oftest via vårt Servicesenter i rådhuset. Velkommen til å kontakte oss !

BESØK og AVTALER 

Personlige henvendelser skjer fortrinnsvis til Servicesenteret, Rådhuset, Tollbodgaten 22, vis-a-vis Jernbanestasjonen.

Servicesenteret er åpnet mandag til fredag fra kl 0800 til 1600 ( i juni, juli og august kl 0800 til 1500 ) Fra Servicesenteret kan du gjøre avtaler og komme i direkte kontakt. Servicesenteret har dags- og ukeplan for alle våre ansatte som skal betjene publikum.

TELEFON

Når du ringer Tønsberg kommune, tel 33 34 80 00, så kommer du direkte til sentralbordet i Servicesenteret. Telefonen er åpen mandag til fredag kl 0800 til 1600 (juni,juli og august 0800 til 1500). Vi har også direkte innvalg, hvilket betyr at du kan ringe den du vil snakke med direkte hvis du kjenner internnummeret.

Etter arbeidstid er vår døgnbemannede vakttelefon : 97 79 10 00

 EPOST: postmottak@tonsberg.kommune.no

Epost kan også sendes direkte til ledergruppe, virksomhetsledere osv. Det fordrer at du kjenner navnet. Epost blir liggende i vedkommendes postkasse, så det sikreste er å bruke postmottak-adressen.

Ordfører har adresse : ordforer@tonsberg.kommune.no

Rådmannen har adresse : radmann@tonsberg.kommune.no

BREV

Adresse for brev er : Tønsberg kommune, postboks 2410, 3103 TØNSBERG

Vi har felles postmottak, så du behøver ikke vite hvilken virksomhet som skal ha ditt brev. Det sorteres i vår seksjon for fellestjenester.

Vi har også en postkasse ved hovedinngangen til Rådhuset.

NETTSIDE 

Her finner du alle våre tjenestebeskrivelser, informasjon om saker til politisk behandling, fakta om Tønsberg kommune, siste nytt og mye mer som er relevant for deg som innbygger.

Webredaktør er Jan Petter Bergan, epost jan.petter.bergan@tonsberg.kommune.no eller telefon direkte

33 34 8101.

 

Velkommen til å ta kontakt med oss ! Vi gjør alt for å hjelpe til !Tilbake
Skriv ut

[ Sist oppdatert 09/02/2013 ]
Tønsberg kommune | Besøksadresse: Halfdan Wilhelmsens allé 1c | Postadresse: Postboks 2410, 3104 Tønsberg | Telefon 33 34 80 00 | Webredaktør Jan Petter Bergan