Tønsberg Kommune
Tema og tjenesterPolitikk og demokratiOm Tønsberg

Lærer ved Kulturskolen. Arkivsaknr. 17/393

50% fast stilling, med ønsket fagkompetanse innen musikk med hovedvekt som saksofonlærer.

Hovedarbeidsområde er undervisning av barn og unge enkeltvis og i grupper.

Vi søker deg som har relevant høyskoleutdanning, pedagogisk utdanning samt profesjonell erfaring både som pedagog og utøvende musiker. Erfaring med rytmisk og klassisk musikk, prosjekter i den kulturelle skolesekken samt samarbeide med det frivillige kulturliv og det at du kan dirigere eller beherske flere instrumenter blir vektlagt.

Personlig egnethet, samarbeidsevner, medarbeiderskap og digitale ferdigheter blir tillagt vekt.

Vi byr på faglig utvikling i et spennende og viktig arbeidsfelt, dyktige kollegaer, gode arbeidstids-, forsikrings, og pensjonsordninger, lønn etter kvalifikasjoner og erfaring.

Tjenestested er kulturskolen, arbeidssted vil kunne variere i Tønsberg kommune.
Lønn etter gjeldende avtaler. Tiltredelse så snart som mulig.

Spørsmål om stillingen rettes til virksomhetsleder Ketil Teigen på telefon 46 91 31 70. Aktuelle søkere blir innkalt til intervju.

Søknaden sendes elektronisk via vårt digitale søknadssenter.

SØKNADSFRIST: 01.02.2017

Våre verdier: åpen – oppriktig – profesjonell

Tønsberg kommune har ca 42.000 innbyggere, ca 3.000 årsverk, 36 virksomheter og 6 fagenheter. Vi er organisert som en 2-nivåmodell med rådmannen som øverste administrative leder.
Kommunen er opptatt av mangfold og vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss uansett alder, kjønn, funksjonshemming, nasjonal eller etnisk bakgrunn. Vi er en IA-virksomhet og jobber sammen for et godt og inkluderende arbeidsmiljø.

[ Sist oppdatert 01/09/2017 ]
Mer om
Tønsberg kommune | Besøksadresse: Halfdan Wilhelmsens allé 1c | Postadresse: Postboks 2410, 3104 Tønsberg | Telefon 33 34 80 00 | Webredaktør Jan Petter Bergan