Tønsberg Kommune
Tema og tjenesterPolitikk og demokratiOm Tønsberg

Lærer ved Kulturskolen. Arkivsaknr. 17/547

25% fast stilling med fagområde drama og teater.

Hovedarbeidsområde er undervisning av barn og unge i grupper og planlegging samt gjennomføring av forestillinger med våre elever.
Vi søker deg som har relevant utdanning og erfaring som profesjonell pedagog og utøver. Personlig egnethet, samarbeidsevner, medarbeiderskap blir tillagt vekt.
Vårt satsingsområde er musikkteater og profesjonell erfaring fra dette fagområdet blir vektlagt.

Vi byr på faglig utvikling i et spennende og viktig arbeidsfelt, dyktige kollegaer, gode arbeidstids , forsikrings, og pensjonsordninger, lønn etter kvalifikasjoner og erfaring.

Tjenestested er kulturskolen, arbeidssted vil kunne variere i Tønsberg kommune.
Lønn etter gjeldende avtaler. Tiltredelse så snart som mulig.

Søknaden sendes elektronisk via vårt digitale søknadssenter.

Spørsmål om stillingen
rettes til virksomhetsleder Ketil Teigen på telefon 46 91 31 70.

SØKNADSFRIST: 1. februar 2017.

[ Sist oppdatert 01/12/2017 ]
Mer om
Tønsberg kommune | Besøksadresse: Halfdan Wilhelmsens allé 1c | Postadresse: Postboks 2410, 3104 Tønsberg | Telefon 33 34 80 00 | Webredaktør Jan Petter Bergan