Tønsberg Kommune
Tema og tjenesterPolitikk og demokratiOm Tønsberg

Lege ved Tønsberg interkommunale legevakt. Arkivsaknr. 17/2496

Vi søker inntil 2 leger til døgnåpen legevakt sommeren 2017 i perioden 26.06 til 04.08. Følgende stilling for lege/ allmennlege/ spesialist.

Tønsberg interkommunale legevakt
Skiringsalgaten 9a, 3117 Tønsberg
www.tonsberglegevakt.no

Arbeid på dagtid mellom klokken 08:00 og 15:30 cirka halvparten av tiden, kveld og natt den resterende halvpart ,om 2 leger. Kun dagtid ukedager dersom vi ansetter kun 1 lege.

Vi søker etter lege og som har erfaring fra allmennmedisin og arbeid på legevakt. Du er serviceinnstilt og arbeidsvillig og har interesse for det brede spekter fagfeltet representerer; slik som rådgivning på telefon, undersøkelse av oppmøtte pasienter, diagnostisering og behandling av akutt og kritisk syke innen medisin, småkirurgi, pediatri og psykiatri med mer.

Vi har en hektisk hverdag i et godt og inkluderende arbeidsmiljø. Du vil få opplæring og innføring i arbeidet.

Søkere må ha norsk autorisasjon og beherske norsk språk (skandinavisk) tilfredsstillende, skriftlig og muntlig. Gjennomført turnustjeneste er en forutsetning, og helst må du være godkjent allmennlege. Akuttmedisinkurs må være utført innenfor de siste 5 år. Personlig egnethet vil bli vektlagt. Lønn etter avtale.

Spørsmål om stillingene kan rettes til avdelingsoverlege Mats Foshaug på E-post: mats.foshaug@tonsberg.kommune.no eller enhetsleder Cathrine Aagaard-Nilsen på caaag@tonsberg.kommune.no

Søknadsfrist 30.03.2017.
Referanser må oppgis.

[ Sist oppdatert 02/14/2017 ]