Tønsberg Kommune
Tema og tjenesterPolitikk og demokratiOm Tønsberg

Ny gratis aktivitetskalender for barn og unge

Tønsberg og Nøtterøy kommune har i tett samarbeid med idrettsrådene og idrettsforeningene i kommunene utarbeidet en gratis aktivitetskalender for barn og unge i alderen 7-17 år. Aktivitetskalenderen starter fra uke 11, mandag 13. mars. Aktivitetskalenderen vil ha tilbud i ti uker - til slutten av mai (aktivitetskalenderen utgår på skolens fridager som i påskeuka og på offentlige fridager i mai).

Aktivitetskalenderen er utformet som en ukeplan, og har et bredt utvalg av forskjellige idretter man kan prøve. Våren 2017 har vi fått med TaeKwonDo, skyteøvelse, bueskyting, boksing, vektløfting, bordtennis, sportsdans, rugby, badminton og tennis. Alle aktivitetene er GRATIS, og holdes av ulike idrettslag fra Tønsberg og Nøtterøy kommune. Disse stiller også med alt av nødvendig utstyr for aktiviteten. Du trenger kun å møte opp i behagelige klær og sko, og bli med på moroa! Aktivitetstilbudet skal ikke være del av foreningens ordinære trening, men være et selvstendig opplegg rettet mot målgruppen.

Ta kontakt ved spørsmål eller kommentarer.

Folkehelserådgiver Linn-Christin Torgersen. Mobil: 90767727 mail: Litor@tonsberg.kommune.no

Kristian Juel. Mobil: 97667601. mail: krjue@tonsberg.kommune.no

[ Sist oppdatert 04/10/2017 ]