Tønsberg Kommune
Tema og tjenesterPolitikk og demokratiOm Tønsberg

Rapport fra møtet om gatebruksplan i Tønsberg

Gatebruksplan for Tønsberg sentrum er et delprosjekt i Bypakke Tønsberg-regionen. Den 26.mai samlet vi mange til et åpent møte for å få på plass et best mulig kunnskapsgrunnlag. Vi ønsket oss innspill og ideer til det videre arbeidet. Det fikk vi i et engasjert møte og nå er rapporten fra møtet klar. Vi står framfor spennende utfordringer og i høsten planlegger vi et nytt møte der vi presenterer mulige scenarier og løsninger.

Her kan du lese hele rapporten :

Rapport fra møtet om gatebruksplan for Tønsberg sentrum

Takk for stort engasjement !

Merk at vi i mellomtiden har satt ut 30 fluktstoler fem steder i sentrum. Dette var en ide som kom opp på møtet 26.mai.

[ Sist oppdatert 07/28/2016 ]
Tønsberg kommune | Besøksadresse: Halfdan Wilhelmsens allé 1c | Postadresse: Postboks 2410, 3104 Tønsberg | Telefon 33 34 80 00 | Webredaktør Jan Petter Bergan