Tønsberg Kommune
Tema og tjenesterPolitikk og demokratiOm Tønsberg

Søvnskolen i Tønsberg

For deg som opplever at du har et søvnproblem og som er motivert for å lære mer om hva du selv kan gjøre for å sove bedre om natten.

Målgruppe:
Voksne kvinner og menn over 18 år som opplever at de har et søvnproblem. For eksempel vansker med innsovning, hyppige oppvåkninger, forskjøvet døgnrytme, plager med bekymringstanker. Det kan være for deg som er søvnig på dagtid og som er interessert i å selv legge bedre til rette for søvnen.

Innhold:
Informasjon om dokumenterte søvnråd, kunnskap om søvnstadiene og kroppens behov for dyp søvn, kunnskap om søvnhygiene, ulike søvnlidelser, søvn og aldring mm. Kurset vil også inneholde en praktisk gjennomgang av avspennings- øvelser, og mentale teknikker for å dempe overaktiv tankevirksomhet ved innsovning og oppvåkning. 

Tid:
4 kurs samlinger på dagtid. 2 x 45 minutter med 15 minutters pause hver gang. Første kurs er planlagt i november 2016. Søvnskolen planlegges gjennomført flere ganger per år. 

Sted:
Kurset vil holde sted sentralt i Tønsberg sentrum. Kursstedet er foreløpig uavklart, men nærmere informasjon om sted formidles til deg som melder deg på.

Antall deltakere:
Det vil være 10 - 15 deltakere på hvert kurs. 

Kursledere:
Kursledere er psykologspesialist
Lars Hallingstad og psykologspesialist
Tanja Sæthre Ekeid.

Påmelding og spørsmål om kurset kan rettes direkte til:
Lars Hallingstad
Tlf. 409 17 401
E-post: lahal@tonsberg.kommune.no


Tanja Sæthre Ekeid
Tlf. 409 08 639
E-post: tase@tonsberg.kommune.no

Pris:
Søvnskolen er gratis og du trenger ikke henvisning fra lege.Tilbake
Skriv ut

[ Sist oppdatert 10/13/2016 ]
Tønsberg kommune | Besøksadresse: Halfdan Wilhelmsens allé 1c | Postadresse: Postboks 2410, 3104 Tønsberg | Telefon 33 34 80 00 | Webredaktør Jan Petter Bergan