Tønsberg Kommune
Tema og tjenesterPolitikk og demokratiOm Tønsberg

Undervisningsinspektør ved Presterød skole. Arkivsaknr. 17/4414

Det er ledig et vikariat med mulighet for fast stilling. Ledig fra 01.08.2017 til 31.07.2018.

Presterød skole har inneværende år 370 elever og 45 ansatte - Vi ligger flott til med et stort og variert uteområde 3 km fra Tønsberg sentrum. Skoleledelsen består av rektor, 2 undervisningsinspektører og SFO-leder.Våre elever trives på skolen, de er motiverte for å lære og vi har gode faglige resultater. Vurdering for læring, regning i alle fag og klasseledelse er våre satsingsområder. Vi ønsker mere digitalisering av opplæringen.

Vi søker en inspektør som er handlekraftig og tydelig med et sterkt engasjement for elev og skoleutvikling. Du må ha evne til nytenking og kunne inspirere og veilede dine medarbeidere.

Sentrale oppgaver for ny undervisningsinspektør vil være pedagogisk utviklingsarbeid, timeplanlegging, IKT, drift av vikarsystem, elev og personalsaker.

Kvalifikasjoner for stillingen:

•  godkjent pedagogisk utdanning
  •  evne og vilje til å motivere andre
  •  erfaring fra og interesse for skoleutvikling
  •  utøve et godt medarbeiderskap
  •  personlig egnethet
  •  gode samarbeids og kommunikasjonsevner
  •  digitale ferdigheter

Lønnsvilkår: Lønn etter gjeldende avtaler.

Nærmere opplysinger om stillingen ved henvendelse til:
Steinar Henriksen, telefon 33 34 84 31/ 45 39 69 50
e-post: steinar.henriksen@tonsberg.kommune.no

Søknaden sendes elektronisk via vårt digitale søknadssenter.

SØKNADSFRIST: 27.04.2017

[ Sist oppdatert 03/31/2017 ]
Mer om
Tønsberg kommune | Besøksadresse: Halfdan Wilhelmsens allé 1c | Postadresse: Postboks 2410, 3104 Tønsberg | Telefon 33 34 80 00 | Webredaktør Jan Petter Bergan