Tønsberg Kommune
Tema og tjenesterPolitikk og demokratiOm Tønsberg

Vi søker ledsager til ei blid og snill 15 år gammel jente med godt humør. Arkivsaknr. 17/238

Det er ledig engasjement som ledsager til avlastningsopphold fra 01.03.2017 eller snarest mulig.

Tiltak for barn med nedsatt funksjonsevne, TFF, er en tjeneste i Virksomhet Barn og unge i Tønsberg kommune.

TFF inngår i virksomheten Barn og unge sammen med PP – tjenesten, Helsestasjonen, Barneverntjenesten, Vestfold interkommunale barnevernvakt og Tiltak for enslig mindreårige flyktninger og asylsøkere. Et sentralt perspektiv for virksomheten er tverrfaglig prosjekt- og tjenesteutvikling på tvers av de enkelte tjenesteområder.

TFF har ansvar for tjenester etter Helse- og omsorgstjenesteloven. Tjenesten består av Årfugveien Ressurssenter, Senter for forebygging og et saksbehandlingsteam.

Oppdraget er to døgn i måneden, pr. dags dato to sammenhengende helgedøgn ved Eidene senter. Jenta har en fysisk funksjonshemming. Hun trenger hjelp til ulike daglige gjøremål, og du må belage deg på stell og noe løft ved forflytting. Det er ikke nødvendig med helsefaglig bakgrunn, da all opplæring vil bli gitt. Du må være norsktalende, lydhør og ydmyk. Personlig egnethet vil bli vektlagt. På grunn av de stell som skal utføres ønsker familien en kvinnelig ansatt.

Det er en fordel om du har førerkort klasse B.
Tønsberg kommune dekker lønn, utgiftsdekning og kjøring etter gjeldende satser.

Har du spørsmål kan du kontakte saksbehandler Anne Marte Østbye på telefon 916 27 577, epost: amos@tonsberg.kommune.no

Søknaden sendes elektronisk via vårt digitale søknadssenter.

SØKNADSFRIST: 31.01.2017

[ Sist oppdatert 01/06/2017 ]
Relatert informasjon
Tønsberg kommune | Besøksadresse: Halfdan Wilhelmsens allé 1c | Postadresse: Postboks 2410, 3104 Tønsberg | Telefon 33 34 80 00 | Webredaktør Jan Petter Bergan